076-5322031
info@specialvillas.nl
Naar homepage

Kamperen zonder het gesleep van spullen

Glamorous kamperen

Tentenhotel  type Mojave, Kalahari, Gibson, Takla-Makan (Frankrijk, Lot-et-Garonne)
Een bijzonder logeeradres: een kleinschalige camping met woestijntenten ingericht met brocantespullen en boxspringbedden. De tenten zijn voor 4 personen geschikt. In het voor- en naseizoen kunt u gebruik maken van het arrangement 'glamourous kamperen'. Kamperen in luxe: leuk voor kinderen èn ouders!

De Vesting, type Tent House (Frankrijk, Limousin)
Een kleinschalige locatie met enkele huisjes en House Tenten met prive-sanitair. De tenten zijn compleet ingericht en hebben, naast een keuken binnen, ook een buitenkeuken. Dat is luxe kamperen voor jong en oud!

Le Paradis (Frankrijk, Languedoc Roussillon)
Kleinschalig domein met luxe safari lodgetenten voor 2-4 personen met badkamer.
U plonst vanuit uw bed zo het zwembad in.

Het Betere BoerenBed in Nederland (o.a. Friesland), Duitsland (o.a. Zwarte Woud) en Frankrijk (o.a. Normandië). 
Bij het Betere BoerenBed vind je nostalgische tenten bij kleinschalige boerderijen. De kant-en-klare tenten zijn overal hetzelfde ingericht: een leefruimte met boeren eettafel, een houtkachel om te koken en te verwarmen, 6 boxspringbedden (voor de kinderen een bedstee) en een poepdoos. De kinderen mogen de boer helpen, eitjes rapen of spelen bij de waterpomp.

Twents Buitenleven (Overijssel) met safaritenten voor 2-4 personen
De boerderij heeft compleet ingerichte safaritenten met privé-sanitair. Een heerlijke plek voor een romantisch weekend met z’n 2-en maar ook erg leuk om met kinderen te logeren.