Special Villas
op vakantie met de hond

Vakantiehuizen waar uw hond welkom is

 • Vakantiehuizen met hond
 • Luxe huizen op unieke locaties

Op vakantie met de hond

Je hond meenemen op vakantie? Jouw trouwe viervoeter wil je graag meenemen op vakantie en dat is vaak een hele zoektocht in welk vakantiehuis dat is toegestaan. We hebben een overzicht van alle vakantiehuizen waar je hond welkom is. Alle huizen zijn landelijk gelegen en vaak kun je vanuit huis al starten met een wandeling. Voor de hond gelden de basisregels: zorg dat de hond goed getraind is, hij is niet welkom op de slaapkamers en mag niet op het meubilair, ook slaapt de hond in een eigen bench of mand. Kun jij je hierin vinden? Neem snel een kijkje bij deze huisdiervriendelijke vakantiehuizen.

 
  Hond mee

  Landelijk gelegen huizen met (omheinde) tuin

  Unieke vakantiehuizen

  Rustige ligging, bijzondere architectuur en sfeervolle inrichting

  Persoonlijke service

  Persoonlijk bezocht, direct contact met huiseigenaar en advies op maat

 
 

Speciaal uitgelicht:

 
 

Bekijk het totale aanbod vakantiehuizen met hond:

 

Met de hond op vakantie

Een vakantie of weekendje weg is voor velen pas compleet als de hond meemag. Jouw trouwe maatje wil je het liefste de hele dag bij je hebben, ook tijdens de vakantie. Er is niets heerlijkers dan een lange wandeling door het bos of op de heide, aan zee of in landelijk gebied samen met de hond rondrennen en spelen. Frisse lucht, een landelijke omgeving en volop rust en ruimte om je heen. Aan het einde van de dag ligt ie moe maar voldaan in zijn mandje, terwijl jij voor de open haard van je vakantiehuis geniet van een glas wijn en een goed boek. 

Vakantiehuizen in de natuur

Bij Special Villas liggen de meeste vakantiehuizen in de natuur. 's-Ochtends gaan de de terrasdeuren open en wandel je zo de natuur in. Daar wordt jouw hond vast blij van. Houdt jouw hond niet van lange autoritten, kies dan voor een vakantiehuis in Nederland. Is autorijden geen probleem voor de hond, dan kun je ook op vakantie naar Belgie, Duitsland of Frankrijk. Vergeet bij een vakantie naar het buitenland niet of er speciale regels zijn als je met een hond op vakantie gaat zoals vaccineren of reisdocumenten die je mee op reis moet nemen.    

 
 
261 beoordelingen
8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.