Special Villas

Vakantiehuizen waar uw hond welkom is

  • Vakantiehuizen met hond
  • Luxe huizen op unieke locaties

Op vakantie met de hond

Je hond meenemen op vakantie? Jouw trouwe viervoeter wil je graag meenemen op vakantie en dat is vaak een hele zoektocht in welk vakantiehuis dat is toegestaan. We hebben een overzicht van alle vakantiehuizen waar je hond welkom is. Overal gelden basisregels: goed getraind, niet op de slaapkamers en het meubilair, de hond slaapt in een eigen bench of mand. Kun jij je hierin vinden? Neem snel een kijkje bij deze huisdiervriendelijke vakantiehuizen.

 
Bekijk het aanbod huisdiervriendelijke vakantiehuizen
 

Speciaal uitgelicht:

 
 

Bekijk het totale aanbod vakantiehuizen met hond:

 

Met de hond op vakantie

Een vakantie of weekendje weg is voor velen pas compleet als de hond meemag. Jouw trouwe maatje wil je het liefste de hele dag bij je hebben, ook tijdens de vakantie. Er is niets heerlijkers dan een lange wandeling door het bos of op de heide, aan zee of in landelijk gebied samen met de hond rondrennen en spelen. Frisse lucht, een landelijke omgeving en volop rust en ruimte om je heen. Aan het einde van de dag ligt ie moe maar voldaan in zijn mandje, terwijl jij voor de open haard van je vakantiehuis geniet van een glas wijn en een goed boek. 

Vakantiehuizen in de natuur

Bij Special Villas liggen de meeste vakantiehuizen in de natuur. 's-Ochtends gaan de de terrasdeuren open en wandel je zo de natuur in. Daar wordt jouw hond vast blij van. Houdt jouw hond niet van lange autoritten, kies dan voor een vakantiehuis in Nederland. Is autorijden geen probleem voor de hond, dan kun je ook op vakantie naar Belgie, Duitsland of Frankrijk. Vergeet bij een vakantie naar het buitenland niet of er speciale regels zijn als je met een hond op vakantie gaat zoals vaccineren of reisdocumenten die je mee op reis moet nemen.    

 
Boek jouw vakantiehuis met hond
 
319 beoordelingen
8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.