Special Villas
Vakantie in de Brabantse natuur

Vakantiehuizen Valkenswaard

Luxe vakantiehuizen in Valkenswaard

In het zuiden van Brabant liggen Valkenswaard, Leende, Leenderstrijp en Borkel en Schaft, stuk voor stuk leuke buurtdorpen voor een vakantie in een luxe villa! Het is een prima plek om te genieten van een weekje of weekendje weg. Een vakantie in een landelijke omgeving waar je sportief, cultureel en culinair prima aan je trekken komt. Alle stadjes en dorpen in Noord-Brabant liggen op korte afstand van Eindhoven en Weert en iets verderop vind je ook Tilburg en Roermond, je kunt jouw vakantie prima combineren met een bezoek aan één van deze steden. Hier kun je fijn winkelen, verschillende musea bezoeken of lekker mensen kijken met een drankje op het terras.

 
Vanaf
€ 1.209
7 nachten
2 personen

Vakantiehuis de 3 Bruggen

Nederland, Noord-Brabant, Valkenswaard
421Ja
  • Huisdieren
  • Wi-Fi
  • Haard
  • Omheinde tuin

Veelzijdig Brabant

Valkenswaard is een bourgondische gemeente in de Brabantse Kempen met prachtige natuur, heerlijke streekproducten en mooie musea. Op een steenworp afstand ligt Borkel en Schaft dat tot dezelfde gemeente behoort. Het ligt vlakbij de Belgische grens dus breng gerust een bezoek aan onze zuiderburen. Borkel en Schaft ligt in het Dommeldal, een beekje die door natuurgebied De Malpie stroomt. In het gezellige centrum van Valkenswaard zijn diverse winkels, restaurants en cafés. In natuurgebied De Malpie kun je prachtige tochten maken door bossen en langs heide en vennen. In deze zgn. ‘natte heide’ groeien bijzondere en zeldzame planten. Vanuit Borkel en Schaft kun je ook mooie kanotochten maken over de rivier de Dommel. Rondom de steden is prachtige natuur te vinden, een (fiets)tocht door het Leenderbos, de Malpie en de Groote Heide, al het groen is iets wat je niet mag missen tijdens een verblijf in bijvoorbeeld een vakantiehuis in Borkel en Schaft.

VAKANTIETIP: bij al deze huizen kun je leuke activiteiten bijboeken. Wat dacht je van een rondleiding bij de boer, een wandeling met de boswachter, een kookworkshop, kanotocht, solextocht of de kerktoren beklimmen? Geniet van een mooi vakantiehuis in deze regio of in andere dorpen in Brabant, de gezellige steden en de groene natuur zorgen voor een geslaagde vakantie met onvergetelijke momenten.

 
Bekijk het aanbod vakantiehuizen in Brabant
 
276 beoordelingen
8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.