Special Villas
Natuurloft®  Limburg

Natuurlofts® | Bijzondere Natuurhuizen in Zuid-Limburg

  • Vrij uitzicht op heuvellandschap
  • Duurzaam en econeutraal
  • Hottub

Natuurlofts® in Zuid-Limburg

In Zuid-Limburg staan op een mooie plek in de natuur een carrehoeve met luxe vakantiehuizen en even verderop unieke Natuurlofts®.  Deze Natuurlofts® staan in het Limburgse heuvellandschap, verscholen tussen de heuvels en hoogstamfruitbomen. De beleving van de natuur staat centraal bij deze luxe vakantiewoningen, dat is wat de eigenaar voor ogen had bij de ontwikkeling van het nieuwe concept. Een plek waar je een bent met de natuur, met slechts een paar stappen sta je buiten en wandel je het Limburgse landschap in. De grote openslaande ramen en het ruime en open karakter van de Natuurlofts® geven je een gevoel van buitenleven.

 
 

Speciaal uitgelicht:

 

Bekijk het totale aanbod Natuurlofts®:

 

Duurzaamheid

De lofts zijn eco-neutraal gebouwd met duurzame materialen volgens de Japanse holistische levensfilosofie van Wabi Sabi met asymmetrische patronen, minimalisme en duurzame materialen die, naarmate ze verouderen, alleen maar mooier worden. De loft is een hoge en open leefruimte waar je kunt koken, slapen, badderen en loungen. Er zijn 5 Natuurlofts®, ieder voor 4-5 personen met een eigen thema. Iedere loft heeft 2 badkamers en een aparte slaapkamer. De Natuurlofts® liggen op een landgoed , samen met een kleine familiecamping en enkele vakantiehuizen. De vakantiehuizen bevinden zich in een voormalige carréhoeve. De Natuurlofts® liggen aan de rand van het terrein, met uitzicht op de landerijen. Je hebt er volledige privacy en het is er heerlijk rustig.

Bijzonder overnachten

Sint Geertruid ligt in bourgondisch Limburg en is een rustig dorpje met vakwerkhuizen, hoogstamboomgaarden en leibomen. Vanuit landgoed Sint Geertruid kijk je uit op het Savelsbos, waar in de prehistorie vuursteen gedolven werd in de mijn. Hier werden werktuigen zoals een hak en bijl van gemaakt. Ieder jaar worden hier excursies georganiseerd o.l.v. een gids. Het bos is tevens een natuurreservaat waar reeën, wilde zwijnen, dassen en vossen voorkomen.

Limburgse natuur

Vanuit Sint Geertruid kun je heerlijk wandelen en fietsen. De omgeving is gevarieerd en kenmerkt zich door fruitbomen, landerijen, glooiende heuvels en historische dorpjes. Zoek je een ander vakantiehuis in Limburg? Er is keuze genoeg voor iedereen. Even verderop ligt de Belgische Voerstreek met evenzoveel wandel- en fietsroutes. De Limburgse dorpjes hebben een rijke cultuurhistorie met kastelen, molens, kerken, kloosters en vakwerkhuizen. Vergeet tussendoor niet te genieten van de Limburgse streekgerechten, koffie met vlaai,   Zoervleish of een Limburgs biertje. 

 
 
263 beoordelingen
8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.