Special Villas
Nederland, Friesland, vakantiehuis, woning, Ievers, natuur, weekendje weg

Luxe vakantiehuis Friesland

  • Midden in de natuur
  • In het hart van Friesland
  • Hemels vakantiehuis
 

Vakantiehuizen in Easterwierrum

In Easterwierrum ontdek je het mooie noordelijke Friesland! Midden in de natuur, heerlijk ontspannen en vooral: onthaasten is iets wat je hier uitstekend kunt doen. Kies voor een heerlijke vakantie in het noorden van Nederland en verblijf in een luxe vakantievilla of een natuurhuisje in Easterwierrum!

 
Vanaf
€ 1.507
7 nachten
2 personen

Grutte Tsjerke I rolstoelvriendelijk vakantiehuis Friesland

Nederland, Friesland, Easterwierrum
10421
  • Huisdieren
  • Wi-Fi
  • Rolstoelgeschikt
  • Fietsen beschikbaar
  • Wasmachine

Heerlijk onthaasten

Een verblijf midden in de natuur in een vakantiehuis in Easterwierrum zorgt ervoor dat je helemaal onthaast tijdens jouw vakantie. Easterwierrum ligt in het hart van Friesland, tussen tussen Bolsward, Sneek, Grou, Leeuwarden en Franeker. Een fijne plek voor een vakantie met z’n tweeën, met het gezin of met de hele familie of vriendengroep! 

Bij Special Villas hebben we de mooiste vakantievilla’s verzameld, geselecteerd op locatie, ligging en interieur. Ons aanbod is nèt even anders. Van klein tot groot, van minimalistisch tot luxe en allemaal uniek. Net zoals dit aanbod in Easterwierrum, Friesland.

Vakantievilla’s midden in de natuur

Vanuit een luxe villa in Easterwierrum kun je direct de natuur verkennen: je loopt zo het bos in en je hebt vaak een prachtig uitzicht over de uitgestrekte omgeving. Er zijn verschillende paden uitgestippeld waar je mooie fiets- of wandeltochten kunt maken. Kijk om je heen tijdens een mooie tocht en ontdek de groene natuur en de uitgestrekte weilanden. Ook leuk is de Aldfaers Erfroute: een museumroute van zo’n 30 kilometer waar je het plattelandsleven van een anderhalve eeuw terug ontdekt.

 
Bekijk het aanbod vakantiehuizen in Friesland
 
261 beoordelingen
8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.