Special Villas
kasteelvakantie

Kasteelvakantie in Frankrijk of België

 • Kasteelovernachtingen
 • Vakantie in een kasteel
 • Voor bijzondere gelegenheden

Slapen in een kasteel

Een kasteelvakantie, dat klinkt als een sprookje en dat is ook zo.… op een romantische plek voel je je voor even kasteelvrouwe of ridder, hoe bijzonder is dat. Een kasteelvilla is de ideale plek om een bijzondere gebeurtenis te vieren met de familie. De oprijlaan met het statige landhuis en de kasteeltuin zal vast op iedereen indruk maken. Ook aan de inrichting is veel aandacht besteed, dat geldt overigens voor alle vakantiehuizen van Special Villas. De vakantiehuizen zijn persoonlijk bezocht, we kennen de eigenaren en kunnen u persoonlijk advies geven. Bel of mail gerust met uw wensen, we helpen u graag.

 
  Bijzondere vakantiehuizen

  Kastelen en landhuizen

  Persoonlijk advies

  Persoonlijk bezocht, direct contact met eigenaar en gratis advies

  Op de mooiste plekken

  Nederland, Belgie, Frankrijk en Duitsland

 
 

Speciaal uitgelicht:

 
 

Bekijk het totale aanbod vakantiehuizen in een kasteel:

 

KASTEELVAKANTIE IN FRANKRIJK OF BELGIË

Soms zijn er van die bijzondere gelegenheden om samen met de familie vakantie te vieren zoals een bruiloft, verjaardag of jubileum. Je zoekt een vakantiehuis dat net even anders is dan anders, omringd door luxe en een mooie omgeving waar van alles te beleven is. Ooit wel eens gedacht aan een kasteelvakantie in Frankrijk? Overnachten in een kasteel is origineel en bijzonder om tijdens een vakantie of weekendje weg te genieten met elkaar. Authentieke elementen laten de geschiedenis herleven, terwijl het comfort en inrichting is aangepast aan deze tijd. Er is volop ruimte en privacy voor iedereen, het kasteel is van alle gemakken voorzien,  kindvriendelijk en heeft vaak ook nog extra’s zoals een zwembad of sauna. Een kasteelovernachting in Frankrijk zorgt voor bijzondere herinneringen. 

SLAPEN IN EEN KASTEEL

Overnachten in een kasteel is een unieke beleving. Het heeft iets sprookjesachtig: de lange oprijlaan, krakende parketvloeren, een statige trap en slapen in de torenkamer in een baldakijn bed. Slapen in een kasteel, je beleeft de geschiedenis van vroeger en het heeft iets magisch. Het biedt een mooie gelegenheid om samen met vrienden en familie een bijzondere gelegenheid te vieren zoals een verjaardag of bruiloft. Nodig je geliefden uit en kom slapen in een kasteel. De Bourgogne staat bekend om haar prachtige kastelen, maar je komt ze ook tegen in de Rhône-Alpes of Belgische Ardennen. Waar je ook voor kiest, een kasteelvilla in België of een kasteel in Frankrijk, een vakantie ‘au chateau’ is bijzonder en origineel. Laat je betoveren op een droomlocatie.

VOOR JONG EN OUD

Tijdens een vakantie in een Chateau kan jong en oud genieten. Kinderen kunnen naar hartenlust hutten bouwen en zwemmen terwijl de ouders zorgeloos ontspannen in een hangmat met een glas wijn. En bij regenachtig weer ga je samen spelletjes spelen, ontspannen in de sauna of lekker koken. Samen genieten is het motto en dat lukt prima in zo’n mooi en luxe vakantiehuis als een kasteel. Vind je het lastig om een keuze te maken welk vakantiehuis of kasteel bij jullie past? Bespaar je de zoektocht en bel gerust voor advies. Alle vakantiehuizen zijn bezocht en persoonlijk geselecteerd op ligging, inrichting en smaak. Zijn er speciale wensen zoals een kok aan huis of een excursie naar een wijnboer, laat het gerust weten. Er is direct contact met de eigenaar, samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden.

 
 
262 beoordelingen
8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.