Special Villas

Weekje weg in de herfstvakantie

  • Geniet van de herfst
  • Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk
  • Unieke en bijzondere vakantiehuizen
 

Herfstvakantie bij Special Villas

Vallende bladeren in allerlei kleuren, wandelen door goudgele bossen met paddenstoelen om te ontdekken. Met een nazomers zonnetje is het goed toeven in een vakantiehuis. Na een lange wandeling in het bos weer opwarmen met warme chocomel of een kop thee in een luxe villa of natuurhuisje. Of wilt u juist nog even ontsnappen aan het herfstweer en en gaan voor een vakantie in bijvoorbeeld (het zuiden van) Frankrijk? Ook daar zijn genoeg opties voor. Bekijk hier het aanbod van vakantiehuizen tijdens de herfstvakantie.

Het overzicht toont beschikbare huizen voor een weekverblijf in de herfstvakantie. Valt jouw herfstvakantie in een andere week? Of wil je gaan voor een korter verblijf? Veel huizen bieden ook de mogelijkheid van een weekend (2 of 3 nachten) of midweek (4 nachten). U kunt daarvoor zelf de datum wijzigen.

 

Huisje huren in de herfstvakantie

De herfstvakantie is de ideale periode om er met het gezin of de familie op uit te gaan. De zomervakantie zit er weer op, het dagelijkse ritme met vele afspraken, drukte op het werk en school is weer in volle gang, dus het is de hoogste tijd om ven te ontspannen. Kom tot rust in een vakantiehuis met open haard of een wellnesshuis met sauna of hottub. Special Villas heeft de mooiste vakantiewoningen voor je geselecteerd.  

 

U vindt Special Villas in

📍 Nederland

📍 België

📍 Duitsland

📍 Frankrijk

 

Boek een vakantiehuis in de herfstvakantie

We hebben het zoeken al makkelijk gemaakt voor u. Kies de datum van uw voorkeur en kom met het gezin of de familie genieten.