Special Villas

Grote groepshuizen voor families en vriendengroepen

 
 • Groepsverblijven voor families en vrienden
 • Grote vakantiehuizen huren
 • Nederland, België, Duitsland en Frankrijk
 

Voor kleine en grote groepen

Met de hele vriendengroep op vriendenweekend? Of met de hele familie lekker op vakantie? Met deze groepsverblijven heb je een vakantiehuis of villa waar je met de hele groep kan verblijven. Kies voor een mooie grote en luxe vakantievilla om met z’n allen te genieten van een heerlijke vakantie. Ontdek de verschillende mogelijkheden voor een groepsverblijf. Met de filter kunt u zoeken op aantal personen, bestemming en andere zoekcriteria. Deze kunt u aanpassen naar uw wensen. U kunt ook bellen of mailen voor een advies op maat

 
  Unieke vakantiehuizen

  Individueel of op kleinschalig domein, geselecteerd op ligging, architectuur en inrichting

  Met voorzieningen

  Veel huizen hebben faciliteiten zoals een zwembad, sauna, hottub, biljart, trampoline of huisbioscoop

  Persoonlijk advies

  Persoonlijk bezocht, direct contact met eigenaar en gratis advies

 

Samen op vakantie

Op vakantie met een (grote) groep is erg gezellig, lange zomeravonden tafelen op het terras, samen de omgeving verkennen of activiteiten ondernemen. Special Villas heeft een groot aanbod groepsverblijven, deze zijn allemaal geselecteerd op ligging, architectuur en interieur. Ook zijn alle locaties persoonlijk bezocht waardoor we een hoge kwaliteit waarborgen. Er is direct contact met de eigenaren, wat ideaal is, mochten er speciale wensen zijn. Hierdoor kan jij genieten van een vakantie op een unieke plek met bijzondere faciliteiten. Als je met de hele familie op vakantie gaat heb je veel tijd voor elkaar, zo kun je lekker bijkletsen en ontspannen. Speel samen spelletjes, de kinderen kunnen heerlijk buiten spelen en een gezellige vakantiedag eindig je met lekker samen eten of met een BBQ.

Extra faciliteiten

Vele grote groepsverblijven hebben vaak extra (luxe) faciliteiten. Zo vind je bij Special Villas locaties met wellness voorzieningen, met een hottub, een sauna of een privé zwembad. Zo kun je heerlijk ontspannen en tot rust komen, of een verfrissende duik nemen tijdens warme zomerdagen. Ook de kinderen zullen uren plezier beleven in het zwembad. In een groot groepsverblijf heeft iedereen zijn eigen plekje. Ga je op vakantie met kinderen, dan vermaken zij zich uren bij het zwembad of bij de verschillende speelmogelijkheden. Ook tieners hebben een eigen plek en er zijn genoeg slaapkamers om te verdelen. Met het reisgezelschap zijn er vaak verschillende activiteiten die je samen kunt doen. Ontdek bijvoorbeeld de natuur met een gids of kies voor een partijtje boerengolf, ga koken met een kok of maak een tochtje met een huifkar. Per locatie of per groepsverblijf zijn er verschillende mogelijkheden.

 
 
 
 

Met hoeveel personen ga jij op vakantie?

✓ Vakantiehuizen voor 10 personen

✓ Vakantiehuizen voor 12 personen

✓ Vakantiehuizen voor 15 personen

✓ Vakantiehuizen voor 20 personen

 
261 beoordelingen
8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.