Special Villas
vakantie voor zorggroepen

Vakantiehuizen voor mindervaliden

 • Vakantiehuizen voor zorggroepen
 • Aangepaste vakantiehuizen
 • Persoonlijk advies op maat

Vakantiehuizen voor zorggroepen

Als je op vakantie gaat, wil je zorgeloos genieten. Voor mensen met een beperking of chronische ziekte is dat niet altijd vanzelfsprekend. Gelukkig zijn er steeds meer vakantiehuizen die geschikt zijn voor mindervaliden. Zo zijn er vakantiehuizen met een slaapkamer en badkamer op de begane grond voor als je slecht ter been bent. Of een woning met een aangepast toilet en douche, een brede doorgang en voldoende ruimte om te bewegen met een rolstoel. In dit overzicht vind je vakantiehuizen die geschikt zijn voor rolstoelgebruik of andere beperking. Je weet zelf het beste wat je nodig hebt aan aanpassingen en voorzieningen. Neem voordat je gaat boeken, eerst even contact op met ons om er zeker van te zijn dat het vakantiehuis voldoet aan de voorzieningen die je nodig hebt en of het past bij jouw wensen.

 
  Unieke vakantiehuizen

  Individuele huizen, bijzonder in ligging, architectuur en inrichting

  Advies op maat

  Persoonlijk bezocht, direct contact met huiseigenaar en gratis advies op maat

  Zorggroepen

  Met speciale voorzieningen, voor mindervaliden of gasten met een beperking

 

Persoonlijk advies 

Vakantiehuizen zijn er in vele soorten en maten en dat geldt ook voor aangepaste vakantiehuizen voor gasten met een beperking. Wat dacht je van een luxe villa, voormalige kerk of pension, een gerestaureerde boerderij of een duurzaam vakantiehuis. Of je met 2 personen op vakantie gaat of met het gezin of een groep, er is voor iedere smaak wel een vakantiehuis te vinden. De huizen van Special Villas liggen op mooie plekken in de natuur van Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. De vakantiehuizen van Special Villas zijn persoonlijk bezocht, bel gerust voor advies zodat we een passend vakantiehuis voor je kunnen vinden.

Aangepast vakantiehuis

Een aangepast vakantiehuis betekent dat de woning geschikt is voor mindervaliden. Bij de geschikte huizen staat extra informatie vermeld over de toegankelijkheid van het huis. Een slaapkamer en badkamer op de begane grond, drempelloos, een aangepaste badkamer met verhoogd toilet, extra steunen en verlaagde wastafel, extra brede deuren, een traplift, verlaagd keukenaanrecht, verstelbare bedden zijn enkele mogelijkheden. Er zijn ook vakantiehuizen waar zorg op locatie mogelijk is zoals de Grutte Tsjerke in Friesland of Texels Landleven op Texel.

Rolstoelvriendelijk vakantiehuis

Vakantiehuizen die rolstoelvriendelijk zijn hoeven echt niet suf een saai te zijn. Het aanbod van Special Villas bestaat uit unieke vakantiehuizen op een mooie locatie en met een smaakvolle inrichting. Dat geldt ook voor aangepaste vakantiehuizen. Ze zijn luxe, modern en met smaak ingericht. Een comfortabele woonkamer, goed uitgeruste keuken, heerlijke bedden en een tuin met terras zijn standaard aanwezig. Vaak met extra’s zoals een huisbioscoop, sauna, buiten bubbelbad of zwembad. De vakantiehuizen liggen in de natuur, aan de rand van een bos, op de hei, aan het water of op een andere mooie plek in de natuur. Er is niets heerlijkers dan wakker worden met de geluiden uit de natuur, de terrasdeuren openen en genieten van de geuren en kleuren van de natuur. Als je weet welke aanpassingen je nodig hebt, overleg eerst met ons. Zijn er speciale wensen, dan is er snel contact gelegd met de eigenaar om te kijken of het allemaal geregeld kan worden.

8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.