Bijzondere vakantiehuizen
Bijzondere vakantiehuizen

Bijzondere vakantiehuizen

 

BIJZONDERE VAKANTIEHUIZEN

Anders dan anders

Op zoek naar een bijzonder vakantiehuis dat nèt even anders is dan een standaard vakantiehuis? Niet dat er iets mis is met een vakantiewoning op een vakantiepark, maar vakantie vieren in een voormalige school, een dorpskerk, station, sterrenkubus of safaritent spreekt toch meer tot de verbeelding. Bij thuiskomst kun je stoere verhalen vertellen over de preekstoel in de kerk of de magische sterrenhemel vanuit je sterrenkubus. Origineel overnachten is verrassend, uniek en levert onvergetelijke herinneringen op.

Ontdek dat ene bijzondere vakantiehuis

Vaak is het een lange zoektocht naar een vakantiehuis dat voldoet aan al jouw wensen. De een wil comfort en luxe, de ander zoekt beleving en iets uniek. Bij Special Villas zijn alle vakantiehuizen nèt even anders. Ze zijn geselecteerd op ligging, architectuur en inrichting en ook nog persoonlijk geïnspecteerd. Zo kunnen we je alles vertellen over dat ene bijzondere vakantiehuis waar jij naar op zoek bent. Ze liggen allemaal op mooie plekken in de natuur, in het bos, op de hei, in de buurt van het strand of op het platteland. Wij helpen je graag bij je zoektocht, bel of mail gerust.

ORIGINEEL OVERNACHTEN

Luxe vakantiehuizen

De vakantiehuizen van Special Villas zijn stijlvol ingericht. Van eenvoud tot modern, klassiek, hip of trendy voor een romantisch weekendje weg, een verblijf met het gezin of een vakantie met vrienden of familie.

En zoek je extra luxe? Boek dan een wellness vakantiehuis met sauna of jacuzzi, een hottub of zwembad. Voel je voor even kasteelheer in een château, de eigenaar vertelt je graag de geschiedenis uit vroeger tijden tijdens jouw kasteelvakantie.

Vakantie in de natuur

Welke wensen je ook hebt, alle accommodaties vormen een fijne uitvalsbasis voor een vakantie in de natuur. De vakantiehuizen en –villa’s vind je in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Vier vakantie in een voormalig jachtslot of wijnboerderij in de Dordogne, een zijdespinnerij in de Ardèche, een kasteel in de Bourgogne.

Ook dichter bij huis vind je mooie pareltjes. Heb je ooit eens overnacht in een steenzagerij in de Ardennen, vakwerkhuizen in de Voerstreek en Sauerland, een safaritent bij de boer in Overijssel of een pastorie in Brabant? Kom genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft, ga op pad en ontmoet de bewoners, beleef avonturen met elkaar en laat je verrassen.

De vakantiehuizen zijn ingedeeld op type, land, regio en aantal personen. Je kunt nog verder zoeken op zwembad, huisdier, sauna of jacuzzi. Zo vind je altijd een vakantiehuis dat bij jou past. En bijzonder, want de vakantiehuizen van Special Villas zijn nèt even anders.