Special Villas
Bijzondere groepsaccommodatie

Bijzondere groepsaccommodaties

 • Bijzondere groepsaccommodaties
 • In Nederland, België, Duitsland en Frankrijk
 • Voor kleine en grote groepen

Bijzondere groepsaccommodaties

Heb je plannen om met de familie of een vriendengroep op vakantie te gaan, dan zit je bij Special Villas goed. Een paar dagen onthaasten, tijd om bij te kletsen en samen activiteiten te ondernemen. Voor iedereen moet het vakantiehuis een plek zijn waar het fijn is om te zijn en dat voelt als een ‘home from home’. Wat vind je van een gerestaureerde vakantieboerderij met sauna en buiten bubbelbad, een landhuis met zwemvijver en sportvoorzieningen of een voormalige kerk met uitzicht over weilanden? De groepsaccommodaties van Special Villas zijn allemaal verschillend en persoonlijk geïnspecteerd. We helpen je graag op weg om een bijzondere groepsaccommodatie te vinden.

 
  Groepsaccommodaties

  Voor gezinnen, families en vriendengroepen

  Op de mooiste plekjes

  In Nederland, Belgie, Duitsland en Frankrijk

  Met voorzieiningen

  Veel vakantiehuizen met sauna, hottub, zwembad, biljart of speeltuin

 

Speciaal uitgelicht:

 
 

Bekijk het totale aanbod bijzondere groepsaccommodaties:

 

Bijzondere groepsaccommodaties

Bijzondere vakantiehuizen voor groepen zijn er in vele soorten en maten. Van vakantieboerderij tot kasteel, van landhuis tot voormalig treinstation. We begrijpen dat het een lastige keuze is om een geschikt vakantiehuis te vinden voor een groep. Je hebt immers met veel verschillende leeftijden en wensen rekening te houden. En je wilt het liefst een bijzondere groepsaccommodatie die nèt even anders is dan een standaard vakantiehuis, met een sfeervolle inrichting, luxe en eigentijds, met allerlei extra faciliteiten. Special Villas is expert in het vinden van bijzondere vakantiehuizen, een huis dat mooi is van binnen en van buiten en gelegen op een mooie plek in de natuur. In het bos, aan het water of in landelijk gebied. Waar je als gast wordt ontvangen en waar je kunt genieten van de huisbioscoop, bar met biljart of kampvuurplaats. En mag het nog luxer, kies dan voor een wellness vakantiehuis met sauna, buiten bubbelbad of zwembad.

Unieke groepsaccommodaties

Een keuze maken uit het grote aanbod op internet is niet zo makkelijk, vaak zie je door de bomen het bos niet meer. Helemaal als je een unieke groepsaccommodatie zoekt, waar je later met fijne herinneringen op terug kunt kijken. Een vakantiehuis dat je zeker kunt aanbevelen bij je vrienden en waar je later nog eens naar terug wilt. Omdat het zo smaakvol is ingericht, omdat de kinderen zich vermaken in de speeltuin en zwemvijver, omdat er zoveel leuke activiteiten te doen zijn zoals een rondleiding bij de boer, een klimparcours of bootje varen op het meer. Vergeet de standaard vakantiehuizen, ongezellige slaapzalen en oubollige inrichting. Kies voor een bijzonder vakantiehuis van Special Villas zodat je een onvergetelijke vakantie zult beleven. Groepsaccommodaties zijn er vanaf 8 personen, gebruik de filters om het geschikte huis te vinden.

Persoonlijk advies

Mocht je hulp nodig hebben, bel gerust om je vragen en wensen door te geven zodat we het ideale vakantiehuis voor je kunnen vinden. De vakantiehuizen zijn persoonlijk bezocht en geselecteerd op architectuur, ligging en inrichting. Ook als je met een kleiner gezelschap bent, kun je bij Special Villas terecht. Er zijn vakantiehuizen vanaf 2 personen, bijzonder en smaakvol, zoals je van Special Villas gewend bent.

 
 
259 beoordelingen
8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.