Special Villas
Op vakantie in Overijssel in Nederland
Vakantiehuis in de natuur van Overijssel, Nederland

Luxe vakantiehuizen in Twenterand

  • Gastvrij Twenterand
  • Nabij Avonturenpark Hellendoorn
  • Attractiepark Slagharen
 

Luxe vakantiehuizen Twenterand

Het dorp Vriezenveen vind je in Twente en maakt deel uit van de gemeente Twenterand, welke bekend staat om zijn uitgerekte natuur, bossen en pittoreske dorpjes. Ga eropuit in de overweldigende natuur of bezoek een van de historische Hanzesteden, bijvoorbeeld Zwolle of Kampen. Er valt genoeg te ontdekken als je kiest voor een luxe vakantievilla in Vriezenveen, maar je kunt ook kiezen voor deze bestemming om even te onthaasten. Bekijk hieronder het aanbod van vakantiehuizen in Vriezenveen.

 
Vanaf
€ 1.714
7 nachten
2 personen

Vakantiehuis de Binnenhof

Nederland, Overijssel, Vriezenveen
10531
  • Huisdieren
  • Wi-Fi
  • Haard
  • Omheinde tuin
  • Wasmachine

Groene natuur in Twente

Vriezenveen ligt in de mooie, groene streek Twente in Overijssel. Twente is kenmerkend voor haar groene landschappen, beken, rivieren, weiden en bossen. Je vindt er dan ook veel mooie natuurgebieden. Ontdek de Sallandse Heuvelrug met uitgestrekt heide- en boslandschap of breng een bezoek aan Natuurgebied Springendal of de Engbertsdijksvenen. Overal kun je mooie fietstochten maken of gaan voor een stevige wandeling! Wil je liever wat cultuur snuiven of een beetje winkelen? Binnen een halfuur ben je in een van de Overijsselse steden Almelo, Hengelo of Ommen! Hier vind je mooie musea, leuke winkeltjes en gezellige cafés en restaurants. Huur een huisje in Vriezenveen en kom genieten!

Luxe vakantiehuizen in Overijssel

Ook de verschillende vakantiehuizen en luxe villa’s die te vinden zijn in Vriezenveen, Beckum bij Hengelo of een boerderijvakantie in Lattrop bevinden zich in een groene en natuurrijke omgeving. Zo ben je echt even helemaal weg en kun je in alle rust genieten van jouw vakantie. Tuur tijdens een verblijf in Vriezenveen uit over de eindeloze weiden en geniet elk seizoen van een ander prachtig landschap. Vanuit een natuurhuisje in Vriezenveen ontdek je met gemak de groene omgeving van Twente.

Bijzondere adresjes, speciaal geselecteerd

Ontdek bij Special Villas bijzondere, en vaak kleinschalige adresjes zoals de natuurhuisjes in Overijssel. Het aanbod selecteren we op interieur, locatie en ligging en we hebben alles persoonlijk bezocht waardoor we precies weten wat je van de vakantievilla’s kunt verwachten. Als je op zoek bent naar extra tips of informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag met jouw vakantiewensen.

 
Bekijk het aanbod vakantiehuizen in Overijssel
 
259 beoordelingen
8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.