Special Villas
Kleinschalig vakantiepark in de Drôme-Provencale Frankrijk

Domaine de Valence

  • 2 zwembaden - tennisbaan - schommel - speelhuisje
  • omheind terrein
  • grote huizen voor 6 - 15 personen

Grote en luxe vakantiehuizen

Domaine de Valence ligt op een landgoed in de Drôme, ten noorden van de Provence. Je geniet hier van 2 werelden: de uitlopers van de Alpen en de wijn- en lavendelvelden van de Provence. Op het kleinschalige vakantiepark liggen 9 huizen, variërend van 6 – 15 personen. De huizen zijn ruim, comfortabel en smaakvol ingericht. De hoge plafonds en vele ramen zorgen voor veel lichtinval, de inrichting is een mix van modern comfort en oude meubelstukken. Een fijne plek voor een rustige vakantie met gezin, vrienden of familie. De meeste gîtes zijn 2 aan 2 geschakeld en door een verbindingsdeur met elkaar verbonden (met geluidsdichte muren), waardoor de huizen ook prima door 2 families gehuurd kunnen worden waarbij ieder zijn eigen privacy behoudt.

 
 

Speciaal uitgelicht:

 
 

Bekijk het totale aanbod vakantiehuizen op domaine de Valence:

 

Kinderparadijs in de Drôme

Voor kinderen (tot ca. 12 jaar) is het een paradijs: ze kunnen hier heerlijk spelen zonder dat je ze uit het oog verliest. Het hele terrein is omheind en er is een groot speelveld waar ze kunnen voetballen en rennen. Er is een schommel, speelhut met glijbaan en een  tafeltennistafel dus genoeg vermaak voor de kleintjes. Met 2 omheinde zwembaden en een tennisbaan kan iedereen hier genieten. 

Tip: dit parkje is erg populair, het is verstandig om ver vooruit te boeken.

Uitstapjes in de omgeving

  • In het Nationale Park Vercors kun je prachtige wandelingen maken. Dit natuurpark is een bergachtig gebied met indrukwekkende kloven, naaldbossen en rotsachtig berggebied. Het wordt niet voor niets de pré-Alpes genoemd. Enkele mooie routes zijn de Combe Laval, Grands Goulets en Col de Rousset. De tochten zijn voor alle niveaus, ook voor kinderen.
  • De Drôme wordt ook wel de poort van de Provence genoemd en is een overgangsgebied tussen de ruige Alpen de warme Provence met haar lavendelvelden en wijnstreken. Je vindt er tevens fruitbomen, truffel-eiken, heuvels en bergen met een Provencaals accent.
  • Kanotochten op de rivier de Drôme.
  • Valence met haar oude binnenstad met winkelstraatjes, pleinen en provencaalse markten is een bezoek waard. Breng ook een bezoek aan het Maison des Têtes en de kathedraal van St. Apollinaire.
  • Avignon en Lyon liggen op iets meer dan 1 uur rijden.
 

Domaine de Valence

 
 
8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.