Special Villas
Grensgebied Overijsselse en Duitse Vechtdal

Wellness vakantiehuis met sauna en buiten bubbelbad

  • 18 personen - 7 slaapkamers - 3 badkamers
  • 3 sauna's en 2 buiten bubbelbad's op het terras
  • poolbiljart - tafelvoetbal - dartspel - bar
 

Liefhebbers van een relaxvakantie zijn hier prima op hun plek. Ook als je actief wilt ontspannen, kun je hier alle kanten op. De Vechtdalroute brengt je over de grens tussen Overijssel en Duitsland. Deze regio kent vele mooie plekken om te verkennen, van natuurparken tot eeuwenoude tradities en moderne kunst.

Het graafschap Bentheim is een van de meest fietsvriendelijke regio’s in Nedersaksen. Je komt langs de mooiste plekjes van Bentheim. Langs de route vind je bordjes met de naam ‘Fietsentour’, want in dit deel van Duitsland zeggen ze niet ‘Fahrrad’ maar gewoon ‘fiets’. Er is genoeg te beleven!

Landhuis Wielen ligt in het grensgebied van Duitsland, iets voorbij Hardenberg. Het is van vele gemakken voorzien en de ideale vakantieplek om deze regio te verkennen. Ook in en om het huis zul je je niet snel vervelen. Met 7 slaapkamers, 3 badkamers, 3 sauna's en 2 jaccuzzi's op het terras dompel je je onder in een wellnessvakantie. 

Er is een recreatieruimte met kleine bar, biljart, tafelvoetbal en dartspel.
Buiten in de tuin is een trampoline en speelhuisje voor kinderen.

Al wandelend, fietsend of met de auto kun je het Vechtdal ontdekken langs kastelen, kloosters, natuurgebieden en charmante dorpjes en stadjes. Zo kun je zowel in Duitsland als in Nederland (Overijssel) vakantie vieren.