Special Villas
Vakantiehuisjes in het bos

Vakantiehuisjes in het bos

4x vakantiehuisjes in het bos

 

De herfst heeft haar intrede gedaan en wat genieten we van de prachtige kleuren, de frisse lucht en het weer naar binnen keren dit seizoen. Het liefste verblijven we in de herfst in het bos: wakker worden in de natuur, rustig opstaan met een kop thee in een huisje in het bos en de dag vullen met een heerlijke wandeling door het goudbruine bos. Kastanjes rapen, genieten van het uitzicht en de knisperende blaadjes onder je voeten. Een uitstapje, nachtje weg of vakantie in het bos blijft een goed idee én de ultieme bestemming tijdens de herfst. In het aanbod van Special Villas vind je vele huisjes in het bos. Van grote boerderijen voor groepen tot knusse familie huisjes. We delen er maar al te graag een aantal met je in deze blog!

 

1. Landgoed Lösser

Landgoed Lösser is een groot vakantiehuis voor groepen in een volledig gerenoveerde boerderij. Hier verblijf je op een prachtig stukje Twente. Het landgoed is gelegen in de bossen bij Lösser en De Lutte. Hier geniet je van de veelkleurige Twentse omgeving en het afwisselende landschap met vennen, dennen, bossen en zandverstuivingen. Zeker nu in de herfst is het bos een prachtige bestemming. Je kunt er fiets- en wandeltochten maken en onderweg kom je prachtige vergezichten tegen. Extra leuk: dit vakantiehuis beschikt ook over een hottub en een heerlijke Finse Kota.

 

Overnachten in Twente: Landgoed Lösser

Groot vakantiehuis voor groepen in een gerenoveerde boerderij. Aan de rand van het bos en met hottub en Finse Kota
 

2. Vakantiehuis de Jager

Dit gezellige familiehuis ligt in een bosrijke omgeving in Noord-Brabant. Gelegen in Leende, een klein Brabants dorp, ontdek je vanaf dit huisje in het bos de natuurrijke omgeving. Met enkele voetstappen ben je in het bos en vanuit dit vakantiehuis in Noord-Brabant maak je makkelijk mooie tochten door de natuurrijke omgeving. Ook is een deel van het bos een honden losloopgebied.
Onze aanraders voor natuur & bossen in de omgeving? Het Leenderbos, de Strabrechtse Heide en de Groote Heide zijn stuk voor stuk prachtige stukjes natuur in Nederland. Met bossen, heidevelden, zandverstuivingen, weilandjes en authentieke boerderijen ontdek je hier een uniek landschap. Samen met je hond, met vrienden of met familie kun je hier prachtige wandel- of fietstochten maken!

 

Vakantiehuis de Jager - familiehuis in bosrijke omgeving

Luxe vakantiehuis huren in Noord-Brabant? Ga voor vakantiehuis de Jager vlakbij het bos en met een grote tuin. De hond is welkom!
 

3. Vakantiehuis het Roodborstje

Benieuwd naar de natuur in de Achterhoek? Die vind je hier genoeg. Via slingerende weggetjes door weilanden, dorpjes en het bos bereik je de prachtigste bestemmingen. Vakantiehuis het Roodborstje in Lievelde biedt het beste van twee werelden: een luxe verblijf met heerlijke wellnessfaciliteiten én een achtertuin met directe toegang tot het bos.

Na een dag in de natuur of een goede boswandeling kom je heerlijk ‘thuis’ in dit luxe vakantiehuis in de Achterhoek. Hier vind je namelijk een sunshower, sauna en hottub! Je kunt dus heerlijk relaxen in Vakantiehuis het Roodborstje in het bos.

 

Onthaasten in de Achterhoek - vakantiehuis het Roodborstje

Een vakantiehuis met sunshower, sauna en hottub en vanuit de tuin zo het bos in
 

4. Betonnen Boshuis

Het Betonnen Boshuis mocht niet ontbreken in deze lijst met huisjes in het bos. Dit vakantiehuis is een luxe wellness vakantiehuis in Noord-Brabant. De woning ligt in een bosrijke omgeving op Landgoed Bergvliet. Je kunt vanaf het landgoed direct op pad gaan. Aanraders zijn de Vrachelse Heide, dit mooie gebied is dichtbij het boshuis. Ook de Loonse en Drunense Duinen en Nationaal park De Biesbosch zijn aanraders als je hier verblijft. 

Bij dit vakantiehuis in het bos vind je naast het bos luxe wellness faciliteiten. 'Thuis' kun je ontspannen in de hottub, in het Turkse bad en er is een buitenbad aanwezig op het landgoed. Als dat nog niet genoeg is, kun je ook terecht in het luxe spa-wellness resort Spa One gelegen op het landgoed.

 

Betonnen Boshuis - luxe wellness vakantiehuis in Brabant

Wellness villa huren in de natuur, met golfbaan voor de deur? Kies voor een design vakantiehuis op landgoed Bergvliet met unieke architectuur
 

Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke plekken om te genieten tijdens de herst- en wintermaanden. Special Villas is specialist in unieke vakantiehuizen. Ze zijn geselecteerd op interieur, locatie en ligging en alles is persoonlijk bezocht waardoor we precies weten wat je van de vakantievilla’s kunt verwachten. Bel of mail gerust voor meer informatie, we adviseren je graag.