1. Vakantiehuis met wellness
  2. Sauna, jacuzzi of hottub
  3. Heerlijk ontspannen

VAKANTIEWONING met wellness

In een wellness vakantiehuis kom je helemaal tot rust. Wellness is goed voor lijf en geest, even helemaal niets doen, ontstressen en tijd voor jezelf nemen. Wat is er heerlijker dan te ontspannen in de hottub, sauna of jacuzzi , helemaal met een zwembad erbij. Je komt als herboren terug!

Een selectie van favoriete plekjes vind je hier. Wat dacht je van een vakantiehuis met sauna en jacuzzi aan het water of een landelijk gelegen familiehuis met hottub. Er zijn zelfs vakantiehuizen met sauna èn jacuzzi èn binnenzwembad. Als dat geen luxe is…

 
Zoek & Boek een wellness vakantiehuis
 

ONTSPANNEN TIJDENS EEN WELLNESSVAKANTIE

Een paar dagen helemaal niets doen, even de drukte achter je laten en je onderdompelen in een vakantiehuis waar helemaal niets hoeft. Een heerlijk vooruitzicht, toch?

Boek een luxe vakantiewoning met luxe, sfeer en comfort. En het kan nog luxer met een sauna, hottub, jacuzzi of zwembad. Dit zorgt vast en zeker voor extra genietmomenten.

MEER DAN WELLNESS ALLEEN

De vakantiehuizen van Special Villas zijn persoonlijk bezocht en geselecteerd. Er is direct contact met de eigenaar zodat uw vragen snel beantwoord kunnen worden. De huizen liggen in een landelijke omgeving waar je kunt wandelen, fietsen en leuke uitstapjes kunt maken. Bij ieder vakantiehuis staat beschreven wat er te zien, doen en beleven is tijdens de vakantie.

 
Zoek & Boek een wellness vakantiehuis