1. Voor stellen en gezinnen
  2. Dorpse leven
  3. Gastvrij en sfeervol
 

Vakantiehuizen in Staphorst

De omgeving van Staphorst is rijk aan natuur, leuke dorpjes en monumentale panden. De 12 kilometer lange dorpsweg door Staphorst en Rouveen met aan weerszijden monumentale boerderijen met  blauwgroene kleuren zijn kenmerkend voor het dorp. Bewoners in klederdracht, een museum waar je ontdekt hoe de bevolking vroeger leefde, braderien, er is genoeg te beleven tijdens een vakantie in Staphorst. Als je op zoek bent naar een vakantie in de natuur én in eigen land, dan is een vakantiehuis in Staphorst een aanrader. Voor rustzoekers en natuurliefhebbers een heerlijke omgeving, vanuit een luxe vakantiehuis in Staphorst stap je zo de natuur in, waar je heerlijk fiets- en wandeltochten kunt maken. Aan het einde van je dag kom je heerlijk ‘thuis’ in jouw vakantiehuis, waar je lekker tot rust kan komen. Ontdek hier het aanbod van natuurhuizen in Staphorst.

 
Vanaf
€ 1.043

Vakantiehuis An Diek met sauna in Staphorst

Nederland, Overijssel, Staphorst
632Nee
  • Wi-Fi
  • Sauna

Prachtige natuurgebieden

Ga er op uit en ontdek de natuur in de omgeving van Staphorst. Natuurgebied de Olde Maten in Rouveen, Boswachterij Staphorst, natuurgebied het Reestdal en het Nationaal Park Weerribben-Wieden zijn de moeite waard. Ook zijn er in de natuur speciale bospaden voor kinderen. Het Struunpad heeft bijvoorbeeld een natuurlijke belevenis met een speels en educatief karakter. Hier kom je leuke informatiepanelen en objecten tegen langs het wandelpad. Na een paar uur of een dagje in de natuur is het heerlijk om je terug te trekken in een fijn en speciaal vakantieverblijf. Special Villas selecteert alleen de beste verblijven voor ons aanbod, je vindt vaak kleinschalige en bijzondere adresjes, zo ook in Staphorst. 

Bijzondere plekjes

Bij Special Villas verzamelen we luxe vakantievilla’s en verschillende groepsverblijven op kleinschalige adresjes door heel Europa. We letten op locatie, ligging en interieur, waardoor we een uniek aanbod hebben opgebouwd van bijzondere vakantievilla’s. Ben je op zoek naar een natuurhuisje in Overijssel of een groepsaccommodatie ? Heb je speciale wensen voor jouw vakantie, neem dan contact met ons op, we geven je graag persoonlijk advies! 

 
Bekijk het aanbod vakantiehuizen in Overijssel
 
398 beoordelingen
8,8

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,8.