1. Natuurhuizen
  2. Groepsverblijven
  3. Voor families en gezinnen
 

Vakantiehuizen in IJhorst

Het prachtige natuurgebied Reestdal ligt op de grens van de provincies Overijssel en Drenthe. Het gezellige dorp IJhorst vind je in dit groene gebied. Als je op zoek bent naar een fijne vakantie in de natuur én in eigen land, dan is een villa in IJhorst een aanrader. Voor rustzoekers en natuurliefhebbers een heerlijke omgeving, vanuit een luxe vakantiehuis in IJhorst stap je zo de natuur in, waar je heerlijk fiets- en wandeltochten kunt maken. Aan het einde van je dag kom je heerlijk ‘thuis’ in jouw vakantiehuis, waar je lekker tot rust kan komen. Ontdek hier het aanbod van natuurhuizen in IJhorst.

 

Boerderij 't Reestdal - vakantiehuis in Overijssel

Nederland, Overijssel, IJhorst
1552Nee
  • Wi-Fi
  • Haard
  • Wasmachine
  • Tafeltennis

Prachtige natuurgebieden

Naast het Reestdalgebied zijn er nog meer mooie natuurgebieden te vinden rondom IJhorst zoals Nationaal Park Weerribben-Wieden en Boswachterij Staphorst. Ook zijn er in de natuur speciale bospaden voor kinderen. Het Struunpad heeft bijvoorbeeld een natuurlijke belevenis met een speels en educatief karakter. Hier kom je leuke informatiepanelen en objecten tegen langs het wandelpad. Na een paar uur of een dagje in de natuur is het heerlijk om je terug te trekken in een fijn en speciaal vakantieverblijf. Special Villas selecteert alleen de beste verblijven voor ons aanbod, je vindt vaak kleinschalige en bijzondere adresjes, zo ook voor een vakantie in IJhorst. 

Bij Special Villas verzamelen we luxe vakantievilla’s en verschillende groepsverblijven op kleinschalige adresjes door heel Europa. We letten op locatie, ligging en interieur, waardoor we een uniek aanbod hebben opgebouwd van bijzondere vakantievilla’s. Ben je op zoek naar een natuurhuisje in Overijssel of een groepsaccommodatie voor 8 personen of meer? Heb je speciale wensen voor jouw vakantie, neem dan contact met ons op, we geven je graag persoonlijk advies!

 
Bekijk het aanbod vakantiehuizen in Overijssel
 
402 beoordelingen
8,8

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,8.