1. Natuurhuisje
  2. Voor rustzoekers
  3. Cultuur, natuur en ruimte
 

Vakantiehuizen in Joppe

Het Gelderse Joppe is een klein kerkdorpje met slechts 400 inwoners en is gelegen in de Achterhoek. Liefhebbers van rust en natuur kunnen hier hun hart ophalen, het is een van de mooiste regio's van Nederland met houtwallen, weilanden en bossen. Stap op de fiets, pak je wandelschoenen en ga op ontdekking langs de vele landgoederen en kastelen of verken een van de vele dorpjes zoals Lochem, Gorssel of Zutphen, 

 
Vanaf
€ 785

Vakantiehuis de Eikehof - 2 natuurhuisjes in het bos

Nederland, Gelderland, Joppe
211Nee
  • Wi-Fi

Ontdek de omgeving van Joppe

Joppe heeft een kerkje, een school, landgoed Joppe met bosrijke lanen en paden. Maak een wandeling over het 100ha grote landgoed Joppe met bossen, vennetjes, weilanden en akkers, grote kans dat je wild tegen komt. Vlakbij ligt Lochem met de sfeer van een gemoedelijk dorp maar wel een met stadsrechten. Rijk aan geschiedenis met vele monumenten en religieuze gebouwen. Gorssel is een paradijs voor watervogels die je tegenkomt bij de uiterwaarden van de IJssel, wil je cultuur snuiven, breng dan een bezoek aan museum More. Voor wandelliefhebbers is er ruime keuze zoals het Epserbos een bosrijke villawijk met indrukwekkende landhuizen, de Lochemse berg bij Barchem of de Kring van Dorth waar verscholen in het bos het voormalig Noors Jachthuis ligt. Eefde is een charmant dorp met o.a huis de Voorst, ook wel het Versailles van de Achterhoek genoemd. Ook Zwiep, Exel, Almen en Laren zijn schattige dorpjes met een rijke geschiedenis. Dorpsbewoners maken graag een praatje met je.

Unieke vakantiehuizen

Bij Special Villas verzamelen we sfeervolle vakantiehuisjes, luxe vakantievilla’s en  groepsverblijven op prive adresjes door heel Europa. We letten op locatie, ligging en interieur, waardoor we een uniek aanbod hebben opgebouwd van bijzondere vakantiehuizen. Ben je op zoek naar een natuurhuisje in Gelderland of een groepsaccommodatie ? Heb je speciale wensen voor jouw vakantie, neem dan contact met ons op, we geven je graag persoonlijk advies! 

 
Bekijk het aanbod in Gelderland
 
394 beoordelingen
8,7

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,7.