• Natuurhuisje
  • Voor rustzoekers
  • Cultuur, natuur en ruimte
 

Vakantiehuizen in Joppe

Het Gelderse Joppe is een klein kerkdorpje, behorend bij Lochem, met slechts 400 inwoners en gelegen in de Achterhoek. Liefhebbers van rust en natuur kunnen hier hun hart ophalen, het coulisselandschap is een van de mooiste regio's van Nederland met houtwallen, weilanden en bossen. Stap op de fiets, pak je wandelschoenen en ga op ontdekking langs de vele landgoederen, kastelen en historische bezienswaardigheden. Breng een bezoek aan sfeervolle dorpjes in de buurt zoals Lochem, Gorssel of Zutphen waar genoeg vertier is met musea, moderne kunst en goede restaurants. Na een vakantie in Joppe kom je als herboren thuis.

 
Vanaf
€ 725
7 nachten
2 personen

Vakantiehuis Joppe - 2 natuurhuisjes in de Achterhoek

Nederland, Gelderland, Joppe
211Nee
  • Wi-Fi
  • Zwemvijver

Joppe en omgeving

Joppe is een buurtschap van de gemeente Lochem. Er is een kerkje, een school en een het gelijknamige landgoed Joppe. Je bent hier middenin de natuur, met bosrijke lanen en paden; je hoort de roep van de uilen en terwijl je geniet van de stilte schiet een reetje voorbij. Vanuit je vakantiehuis in Joppe kun je eindeloze wandelingen maken naar bijvoorbeeld het 100ha grote landgoed Joppe met bossen, vennetjes, weilanden en akkers, grote kans dat je wild tegen komt. Verderop ligt de Gorsselse heide en een kasteel. Voor mountainbikers is het een paradijs  met afwisselende tochten door het coulisselandschap. Vanuit huis kun je ook een kastelenroute volgen. Hoewel middenin de natuur, ligt Joppe niet afgelegen en ben je zo bij één van de nabij gelegen restaurants of wijngaard De Zessprong. 

Lochem en omgeving

De gemeente Lochem heeft 11 dorpen en 1 stad, het heeft de sfeer van een gemoedelijk dorp maar wel een met stadsrechten. Rijk aan geschiedenis met vele monumenten en religieuze gebouwen, kastelen en landerijen afgewisseld met prachtige natuur. Iets verderop ligt Gorssel, een paradijs voor watervogels die je tegenkomt bij de uiterwaarden van de IJssel. Wil je cultuur snuiven, breng dan een bezoek aan museum More. Voor wandelliefhebbers is er ruime keuze zoals het Epserbos een bosrijke villawijk met indrukwekkende landhuizen, de Lochemse berg bij Barchem of de Kring van Dorth waar verscholen in het bos het voormalig Noors Jachthuis ligt. Eefde is een charmant dorp met o.a huis de Voorst, ook wel het Versailles van de Achterhoek genoemd. Ook Zwiep, Exel, Almen en Laren zijn schattige dorpjes met een rijke geschiedenis. Dorpsbewoners maken graag een praatje met je.

 
Bekijk het aanbod in Gelderland

Unieke vakantiehuizen

Bij Special Villas verzamelen we sfeervolle vakantiehuisjes, luxe vakantievilla’s en  groepsverblijven op prive adresjes door heel Europa. We letten op locatie, ligging en interieur, waardoor we een uniek aanbod hebben opgebouwd van bijzondere vakantiehuizen. Ben je op zoek naar een natuurhuisje in Gelderland of een groepsaccommodatie ? Heb je speciale wensen voor jouw vakantie, neem dan contact met ons op, we geven je graag persoonlijk advies! 

 
364 beoordelingen
8,8

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,8.