• Friese meren
  • Rustzoekers
  • Rust en natuur

Vakantiehuizen in Sneek

Beleef een heerlijke vakantie in Sneek. Ben je liefhebber van rust en ruimte, ga je graag op ontdekking in de natuur in een waterrijke omgeving, dan ben je hier aan het juiste adres. Vanuit Sneek ben je zo op het Sneekermeer, voor watersportliefhebbers het paradijs. Sneek is een gezellige stad met leuke winkels, oude gebouwen en diverse musea. Op zijn Fries spreek je het uit als Snits en de stad maakt deel uit van de gemeente Sûdwest Fryslân. De Waterpoort, het Fries Scheepvaart museum, er is genoeg te ontdekken in Sneek en omgeving.

 
Vanaf
€ 1.055
7 nachten
2 personen

Lindenhof Loënga - hip van binnen en authentiek van buiten

Nederland, Friesland, Sneek
211Nee
  • Wi-Fi
  • Fietsen beschikbaar

Ontdek Sneek en omgeving

Sneek is een echte waterstad en is gelegen midden in het merengebid van Friesland. De Waterpoort is de bekendste icoon van de stad en is ooit gebouwd als verdedigingswerk om de toegang tot de stad over water af te sluiten.Het Fries Scheepvaartmuseum vertelt de geschiedenis van de scheepvaart van de 17e tot de 21e eeuw. Voor kinderen is er een speciaal kindermuseum ingericht. Sneek staat ook bekend vanwege de jaarlijkse Sneekweek, hét watersportevenement met de traditionele vlootschouw, zeilwedstrijden en vele festiviteiten. Rondom Sneek is het landschap uitgestrekt met polders, weilanden en meren. De Friese steden vallen op door hun geschiedenis. Leeuwarden, Harlingen, Dokkum, u kent ze vast van de Elfstedentocht, maar zijn in ieder seizoen de moeite waard om te bezoeken. Leeuwarden met zijn grachten, monumenten en musea wordt ook wel klein Amsterdam genoemd. Harlingen ligt aan de Waddenzee en is in trek bij liefhebbers van water, natuur en cultuur. Havenstad met meer dan 600 monumenten, oude grachtenpanden en jachthaven. Ook Bolsward kent genoeg mooie plekken om langs te struinen met grachten, historische gebouwen en de bekende distilleerderij van Sonnema Beerenburg.  Welke route je ook kiest, varend, rijdend, fietsend of wandelend kom je op de mooiste plekjes van Friesland.   

Bijzondere plekjes 

Bij Special Villas verzamelen we luxe vakantievilla’s en verschillende groepsverblijven op kleinschalige adresjes door heel Europa. We letten op locatie, ligging en interieur, waardoor we een uniek aanbod hebben opgebouwd van bijzondere vakantievilla’s. Ben je op zoek naar een natuurhuisje in Friesland of een groepsaccommodatie ? Heb je speciale wensen voor jouw vakantie, neem dan contact met ons op, we geven je graag persoonlijk advies! 

 
Bekijk het aanbod vakantiehuizen in Friesland
 
339 beoordelingen
8,8

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,8.