• Veelzijdige omgeving
  • Luxe vakantiehuizen
  • Dichtbij huis

Luxe vakantiehuizen huren Noord-Frankrijk

Een vakantie in Frankrijk, maar toch dichtbij huis, fietsen door de wijngaarden van de champagnestreek, lokale wijn drinken op kleine terrasjes, uitwaaien aan de (Opaal)kust, Vlaamse sferen in Frankrijk ontdekken… er zijn genoeg mooie bestemmingen om te verkennen tijdens een vakantie in het noorden van vakantieland Frankrijk. Als je op zoek bent naar luxe, sfeer en bijzondere verblijven ben je bij Special Villas aan het goede adres. We bieden luxe en vrijstaande villa’s en vakantiehuizen in Noord-Frankrijk. Alle vakantiehuizen zijn geselecteerd op ligging, locatie en interieur.

 
Bekijk het aanbod vakantiehuizen in Noord-Frankrijk
 

Vakantie vieren in Nord Pas de Calais, Noord-Frankrijk

De verschillende departementen in Noord-Frankrijk zijn erg veelzijdig. Zo ligt de groene champagnestreek in het midden maar ook aan de kust zijn er leuke bestemmingen te vinden in Noord-Frankrijk. Ontdek het prachtige Château de Chantilly op de gotische kathedraal van Amiens. Ook Nancy en Reims zijn mooie bestemmingen in de omgeving.

Een aanrader in Noord-Frankrijk is Nord Pas de Calais: deze voormalige Franse regio ligt vlak onder de Belgische grens, waarbij een deel van het departement is gelegen aan de kust. Door het vlakke landschap kun je hier uitstekend fietsen. De verschillende stranden nodigen je uit voor een relaxed dagje aan zee, maar ook komen vele vakantiegangers hiernaartoe voor activiteiten op het water. Er zijn vele vestingstadjes en de historische stad Duinkerken is een populaire bestemming voor een dagje uit.