1. zwemmen in eigen rivier
  2. stijlvol ingericht
  3. grote tuin met fruitbomen en speelplekken

Logeren in een jachtslot

In de Dordogne ligt een voormalig jachtslot, dat is omgetoverd tot 3 luxe vakantiehuizen. Je kunt hier stijlvol vakantie vieren met alle comfort, heerlijke bedden, warme kleuren en tot in detail ingericht. Authentieke elementen zoals tegelvloer, houten balken matchen prima met de comfortabele inrichting van de huizen. Een top plek om vakantie te vieren.

Genieten met een grote G

Ieder huis is voorzien van wi-fi, een knusse zitkamer en alle slaapkamers hebben privé badkamers met badjassen. ’s-Ochtends een ontbijtje op je eigen terras en de dag kan beginnen. Achter het huis ligt een grote parkachtige tuin met fruitbomen en een klein bos. Je kunt zwemmen in de rivier die aan de tuin grenst, er is zelfs een kleine waterval. Een te gekke plek voor kinderen. 

Het domein ligt buiten het dorpje, tussen Bordeaux, Angoulême en Bergerac. Dat betekent wijn proeven, kanovaren, golfen en marktjes bezoeken.

 

 

Uitstapjes in de omgeving

  • zwemgelegenheid in St. Aulaye met waterglijbanen of in La Jemaye, een groot park op ca. 10km. met een meer en beveiligde zwemfaciliteiten.
  • Groot speelpark in Parcoul
  • Kanohuur in omgeving
  • Aubeterre sur Dronne, « un des plus beaux villages de la France » met een ondergrondse (monolitische) kerk.
  • Je bent hier midden van de wijngebieden van Bordeaux, Bergerac en Cognac. Je kunt bij wijnboeren in de omgeving wijn proeven en de 'caves' bezoeken. St. Emilion ligt op ca. 45 minuten rijden.
 

zwemmen in de rivier

Zwemmen in de rivier la Dronne tijdens je vakantie in Frankrijk

wijngaarden en kastelen

wijn proeven in de Dordogne

marktje in de Dordogne

bezoek een markt tijdens je vakantie in de Dordogne