1. 2 zwembaden - tennisbaan - schommel - speelhuisje
  2. omheind terrein
  3. grote huizen voor 6 - 15 personen

grote en luxe vakantiehuizen

Domaine de Valence ligt op een landgoed in de Drôme, ten noorden van de Provence. Je geniet hier van 2 werelden: de uitlopers van de Alpen en de wijn- en lavendelvelden van de Provence.


Op het kleinschalige vakantiepark liggen 9 huizen, variërend van 6 – 15 personen. De huizen zijn ruim, comfortabel en smaakvol ingericht. De hoge plafonds en vele ramen zorgen voor veel lichtinval, de inrichting is een mix van modern comfort en oude meubelstukken. Een fijne plek voor een rustige vakantie met gezin, vrienden of familie.

De meeste gîtes zijn 2 aan 2 geschakeld en door een verbindingsdeur met elkaar verbonden (met geluidsdichte muren), waardoor de huizen ook prima door 2 families gehuurd kunnen worden waarbij ieder zijn eigen privacy behoudt.

KINDERPARADIJS

Voor kinderen (tot ca. 12 jaar) is het een paradijs: het terrein is omheind, er is een groot speelveld, omheind zwembad, tennisbaan, schommel, speelhut met glijbaan en tafeltennistafel.

Tip: dit parkje is erg populair, het is verstandig om ver vooruit te boeken.

 

 
Zoek & Boek uw vakantiehuis op Domaine de Valence

Uitstapjes in de omgeving

  • In het Nationale Park Vercors kun je prachtige wandelingen maken. Dit natuurpark is een bergachtig gebied met indrukwekkende kloven, naaldbossen en rotsachtig berggebied. Het wordt niet voor niets de pré-Alpes genoemd. Enkele mooie routes zijn de Combe Laval, Grands Goulets en Col de Rousset. De tochten zijn voor alle niveaus, ook voor kinderen.
  • De Drôme wordt ook wel de poort van de Provence genoemd en is een overgangsgebied tussen de ruige Alpen de warme Provence met haar lavendelvelden en wijnstreken. Je vindt er tevens fruitbomen, truffel-eiken, heuvels en bergen met een Provencaals accent.
  • Kanotochten in de rivier de Drôme.
  • Valence met haar oude binnenstad met winkelstraatjes, pleinen en provencaalse markten is een bezoek waard. Breng ook een bezoek aan het Maison des Têtes en de kathedraal van St. Apollinaire.
  • Avignon en Lyon liggen op iets meer dan 1 uur rijden.

 

 

Wandelen in de Drôme

Wandelen tijdens je vakantie in de Drôme Provençale

Speelhuisje op het vakantiepark

Speelhuisje op kleinschalig vakantiepark in Frankrijk

Zwembad

Zwembad op vakantiepark in de Drôme
8,7

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,7.