076-5322031
info@specialvillas.nl
Naar homepage

ZOEKEN

Aankomst
Vertrek
Personen (aantal)
Aanbiedingen

Stijlvol genieten in een landhuis · stoere tent vol romantiek · elegante villa met prive-zwembad · hip en trendy stadsappartement · landelijke charme op de boerderij · authentiek kasteel in een modern jasje.

Bij Special Villas geniet u van een bijzondere vakantiebeleving: een romantisch weekendje weg, een familiereünie, een luxe vakantie of zakenbijeenkomst op bijzondere plekken in Frankrijk, België of Nederland.

 

Veelgestelde vragen

Antwoorden

Hoe selecteert Special Villas haar accommodaties?

Om gepubliceerd te worden is meer nodig dan een mooie ligging of karakteristiek gebouw. Een bijzondere inrichting, sfeervolle ambiance en persoonlijke aandacht voor de gast zijn ook belangrijke vereisten. Vaak hebben de accommodaties een rijke historie of opmerkelijke architectuur. De accommodaties zijn persoonlijk bezocht door Special Villas, met altijd in ons achterhoofd de vraag ‘zouden we hier zelf vakantie willen vieren?’

Naar boven

 

Wat is het prijsniveau?

De prijzen van de vakantiewoningen kunnen sterk uiteenlopen: variërend van € 30 per nacht per persoon tot € 300 per nacht. Voor een exclusieve design accommodatie zult u meer betalen dan voor een accommodatie die bijzonder is door zijn sobere uitstraling. Maar of u nu kiest voor ultieme luxe of ingetogen eenvoud, voor iedere portemonnee is er een bijzonder adres in ons aanbod.
Bovendien betaalt u bij Special Villas nooit meer dan ter plaatse. Onze prijzen zijn gelijk of soms zelfs lager dan indien u rechtstreeks zou boeken.

Naar boven

 

Zijn er bijkomende kosten?

Bijkomende kosten zijn bijvoorbeeld eindschoonmaak, toeristenbelasting, nutskosten, bedlinnen, huishoudlinnen. Deze verschillen per accommodatie. Bij iedere woning worden slechts die kosten getoond, die van toepassing zijn. Tevens ziet u welke kosten verplicht zijn en welke optioneel zijn bij te boeken (al dan niet ter plaatse).
Bij aankomst op uw vakantie-adres dient een waarborgsom betaald te worden (contant, tenzij anders aangegeven). Deze wordt bij vertrek door de eigenaar/ beheerder terugbetaald onder aftrek van eventuele bijkomende kosten of door huurder veroorzaakte schade. Soms wordt de waarborgsom na vertrek terugbetaald. In dit geval dient u uw adres en bankgegevens achter te laten.
In enkele gevallen betaalt u de waarborgsom bij boeking aan Special Villas. Pas na de huurperiode wordt deze waarborgsom, na instemming van de eigenaar, terugbetaald.

Naar boven

 

Mogen er meer personen dan het maximum aantal geboekt worden?

Het is niet toegestaan het maximum aantal personen te overschrijden zonder overleg. De eigenaar heeft het recht u de toegang tot het verblijf te weigeren. Babies (t/m 2 jaar) zijn meegerekend in het maximum aantal personen, tenzij anders aangegeven.

Naar boven

 

Zijn de woningen kindvriendelijk?

Natuurlijk zijn kinderen welkom, echter niet iedere woning is geschikt voor kinderen. Mocht dit het geval zijn, dan wordt dit vermeld bij de omschrijving.

Naar boven

 

Zijn huisdieren welkom?

Niet overal zijn huisdieren welkom. Bij iedere accommodatie kunt u lezen of huisdieren al dan niet zijn toegestaan en welke kosten hiervoor berekend worden.

Naar boven

 

Zijn er ook woningen die rolstoeltoegankelijk zijn?

Er zijn enkele vakantiewoningen die toegankelijk zijn voor rolstoelen. Neem hiervoor contact op met Special Villas.

Naar boven

 

Aankomst- en vertrektijden

Bij de meeste accommodaties bent u welkom vanaf 15.00u ’s-middags. Mocht u eerder aankomen, dan bestaat de kans dat uw woning nog niet klaar is. Vaak kunt u wel alvast uw bagage afgeven.
Op de vertrekdag dient u de woning over het algemeen vóór 10.00u te verlaten.
Bij ‘Faciliteiten’ staan de exacte aankomst- en vertrektijden vermeld. Het is verstandig voor aankomst de eigenaar cq. beheerder te contacteren over uw verwachte aankomsttijd. Ook indien u heel vroeg in de ochtend of eerder dan de geboekte vertrekdag vertrekt, dient u dit te melden bij de eigenaar cq. beheerder.

Naar boven

 

Is mijn boeking gelijk definitief?

De eigenaars houden de beschikbaarheid zelf bij in de beschikbaarheidskalender. Indien de accommodatie beschikbaar is, kan deze in principe geboekt worden. Om misverstanden te voorkomen, checken wij in veel gevallen nog bij de eigenaar of de woning ook echt beschikbaar is.
Via de knop ‘Reserveren’ komt u bij het reserveringsaanvraag-formulier. Hier vult u alle benodigde gegevens in. Na het versturen van deze reserveringsaanvraag ontvangt u automatisch een ontvangstbevestiging per e-mail. Binnen 24 uur (m.u.v. weekend- en feestdagen) ontvangt u van ons een boekingsbevestiging en is de boeking definitief.
Indien een woning ‘op aanvraag’ is, betekent dit dat de beschikbaarheid bij ons niet bekend is en zullen wij contact moeten opnemen met de eigenaar om de beschikbaarheid te controleren. Uw reserveringsaanvraag is definitief geboekt en bindend zodra u van ons een bevestiging heeft ontvangen.

Naar boven

 

Hoe moet ik betalen?

Bij de bevestiging ontvangt u tevens een betalingsoverzicht waarop de huursom en eventuele bijkomende kosten en verzekeringen staan vermeld.
Bij boeking dient u een aanbetaling te doen van 30% van uw reissom plus reserveringskosten en eventuele annuleringsverzekering. Bij sommige woningen dient u ook de waarborgsom al te voldoen. De aanbetaling moet binnen 3 dagen na ontvangst van de bevestiging aan Special Villas worden voldaan.
Uiterlijk 6 weken vóór aankomst dient het resterende bedrag betaald te zijn aan Special Villas.
Bij reservering binnen 6 weken vóór aankomst dient het gehele factuurbedrag in een keer betaald te zijn.
Bij reservering binnen 1 week vóór aankomst dient het factuurbedrag binnen 24 uur betaald te worden.
Betaling vindt plaats via een bank/giro-overschrijving.

Naar boven

 

Kan ik mijn reservering wijzigen?

Meld uw wijziging zo snel mogelijk via info@specialvillas.nl. We zullen samen met de eigenaar van de vakantiewoning bekijken of de wijziging doorgevoerd kan worden. Afhankelijk van de aanpassing, worden er wijzigingskosten in rekening gebracht (minimaal € 35,00).

Naar boven

 

Kan ik mijn reservering annuleren?

Na ontvangst van uw boekingsbevestiging is uw reservering definitief en bindend. Indien u uw reservering wilt annuleren, worden er annuleringskosten berekend. Deze staan vermeld bij de Algemene Voorwaarden.

Naar boven

 

Ontvang ik reispapieren en een routebeschrijving?

Na ontvangst van uw volledige betaling ontvangt u van ons per e-mail een e-voucher en een routesuggestie. Het e-voucher dient u bij aankomst af te geven aan de eigenaar/ beheerder.

Naar boven

 

Als ik ter plaatse een klacht heb, wat moet ik dan doen?

Het kan voorkomen dat u niet geheel tevreden bent met de door u geboekte vakantiewoning. Wij vragen u in dat geval eerst met de eigenaar/ beheerder contact op te nemen. Deze zal proberen het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.
Wanneer uw klacht niet naar tevredenheid wordt verholpen, neemt u contact op met Special Villas. Wij zullen ons uiterste best doen u een passende oplossing te bieden.

Naar boven