Special Villas
Kleinschalig vakantiepark Domaine les Marees in Frankrijk

Vakantiehuizen Domaine les Marées

  • zwembad met zandstrand
  • speeltuin - moestuin - gratis fietsen
  • wellness met sauna - buiten bubbelbad - hammam - binnenbad

Vakantievilla’s met zwembad en strand

Domaine les Marées is zo’n plek waar alles klopt. Een kleinschalig vakantiepark met slechts 10 vakantiehuizen. Een lagunezwembad met zandstrand en Balinese ligbedden, een speelplek voor kinderen, moestuin, gratis fietsen en de zee en strand op fietsafstand. De huizen zijn luxe en van alle gemakken voorzien. Het terrein is overzichtelijk voor kleine kinderen zodat je als ouders volop kunnen genieten. Wat ook zo fijn is, op 5 minuten rijden ligt een 5* camping waar je gebruik mag maken van de faciliteiten: animatie voor de kinderen, een zwemparadijs met 4 zwembaden (waarvan 3 verwarmd), glijbanen, watervallen, een rivier en buiten bubbelbad. En terwijl de kinderen zich hier vermaken kun jij je laten verwennen in de wellness met binnenzwembad, sauna, hammam, buiten bubbelbad en fitness.

 
 

Speciaal uitgelicht:

 

Bekijk alle vakantiehuizen bij Domaine les Marees:

 

Vakantie in Charente Maritime

De Charente Maritime is bij Nederlanders vrij onbekend, maar zeker de moeite waard. De streek heeft alles in huis voor een geslaagde vakantie. De op een na meeste zonuren van Frankrijk, lange zandstranden, leuke dorpjes en steden en een overheerlijke keuken voor visliefhebbers. En met de auto binnen een dag bereikbaar.

Uitstapjes in de omgeving

  • Ile d’Oleron is het grootste eiland met mooie zandstranden en de vuurtoren in het noordelijkste puntje. Vanuit Boyardville vaart een boot om het beroemde Fort Boyard.
  • Ile de Ré ligt iets noordelijker en is bereikbaar via de tolbrug (ca. € 10) vanaf La Rochelle. Ile de Ré staat bekend om zijn witte huisjes met gekleurde luiken en zijn prachtige stranden. Ile de Ré is een trendy eiland waar enkele artiesten en beroemdheden hun tweede huis bezitten.
  • Mooie zandstranden vind je bij Marennes, een klein strandje in een beschutte baai, geschikt voor kleine kinderen. Vanaf de gezellige boulevard met enkele terrasjes kijk je op het schiereiland van Arvert en zie je Saint Trojan op Ile d'Oléron.
  • La Rochelle is een stad met een oude haven en gezellig centrum met winkeltjes onder de arcades. Een bezoek aan het aquarium mag zeker niet ontbreken.
 
 

Vakantiehuizen Domaine les Marees

8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.