Special Villas
Vakwerkhuis Voerstreek

Villa la Grande Dame - luxe vakantievilla in de Bourgogne - Frankrijk

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Frankrijk, Bourgogne, Saunières
 

Kenmerken

13662
 

Voorzieningen

  1. Bij dorp
  2. Bij rivier/meer
  3. Landelijk
  4. Natuurhuisje
  5. Villa
  6. Wellness vakantiehuis
  7. Grote vakantiehuizen
  8. Familiegroep
  9. Gezinnen
  10. Huisdieren
  11. Wi-Fi
  12. Niet-roken
  1. Sauna
  2. Turks bad
  3. Haard
  4. Tafeltennis
  5. Fitness
  6. Buitenzwembad
  7. Verwarmd buitenzwembad
  8. Privézwembad
  9. Trampoline
  10. Schommel
  11. Barbecue
  1. Fietsen beschikbaar
  2. Oven
  3. Droger
  4. Magnetron
  5. Vaatwasser
  6. Wasmachine
  7. Fietsverhuur
  8. Slaapkamers: 6
  9. Badkamers: 6
  10. Babybedden: 2
  11. Kinderstoelen: 2
 

Bijzonder

  • verwarmd zwembad
  • sportvissen voor de deur
 

Omschrijving

Een luxe vakantievilla in de Bourgogne met alle ingrediënten voor een vakantie in Frankrijk: zwembad, sauna, hamam.

Vakantievilla voor levensgenieters en visliefhebbers

In het zuiden van Bourgogne ligt, in een rustig dorpje, dichtbij de Jura, een statig Maison de Maître, een luxe vakantievilla voor 12 personen, smaakvol ingericht en voorzien van alle luxe en comfort. Het is een ideaal familiehuis met verwarmd zwembad, sauna, Turks bad, fitness, speelvoorzieningen en visgelegenheid in de naastgelegen rivier de Doubs. 

Bij de renovatie zijn originele tegelwerken, schouwen en plafonds ‘à la française’ behouden gebleven, aangevuld met de gemakken van deze tijd. Dat is aan de eigenaar wel toevertrouwd, zo blijkt uit het resultaat van Chateau Christophe en Chateau Le Kastel.Dôle, Beaune, Chalon sur Saône zijn een bezoek meer dan waard en niet te vergeten de vele wijnhuizen en leuke dorpjes in de omgeving.

Villa la Grande Dame - 12 volw. en 1 kind - 540m²

Het huis ligt heerlijk rustig en afgelegen van de doorgaande weg. De villa ligt vlakbij de rivier de Doubs.

Begane grond
Entree met toilet.
Woonkamer met chesterfieldbanken, 19e eeuwse schouw (electrische haard), lcd hd-tv (satellietontvangst), dvd-blu ray, playstation 3 met mogelijkheid tot internetverbinding (wifi).
De eetkamer doet denken aan een oud jachthuis met grote eettafel en open haard (houtblokken). Vanuit de eetkamer leidt een deur naar het terras.

Keuken, bereikbaar via zowel de eetkamer als via de buitenzijde, met 4 kookpitten, koelkast met vriesvak en 2e kleine koelkast, oven, magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker en uitgebreid servies. Vaatwastabletten aanwezig.
Ruime slaapkamer met tweepersoonsbed (1.80 x 2.00m) en lcd hd-tv (satellietontvangst), dvd-blu ray en comfortabel zitje.
Badkamer met douche, wastafel en wc.

1e Verdieping
Slaapkamer met tweepersoonsbed, lcd hd-tv (satellietontvangst), dvd-blu ray en comfortabel zitje. Badkamer met douche, wastafel en apart toilet.
Slaapkamer met tweepersoonsbed en comfortabel zitje, dubbele wastafel. Badkamer en-suite met douche en toilet.
Slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Badkamer en-suite met douche, toilet en toilet.
Er is tevens een kinderkamer met juniorbed, kinderledikant en verschoningsruimte.

2e Verdieping
Slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en comfortabele zithoek. Badkamer en-suite met bad, dubbele wastafel en apart toilet.
Slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en zithoek. Badkamer en-suite met bad, dubbele wastafel en afgescheiden toilet.
Drie slaapkamers hebben een tweepersoonsbed (1.80 x .00m), de overige drie slaapkamers hebben twee eenpersoonsbedden (0.90 x 2.00m) maar kunnen als lits-jumeaux worden opgemaakt.

Bijgebouw
Naast de villa is een klein huisje dat als relaxruimte dienst doet: begane grond met sauna (voor 5-6 personen) en Turks bad. Badkamer met douche, wastafel en apart toilet. Tevens bevindt zich hier de wasruimte met wasmachine en droger. Op de 1e verdieping is een fitnessruimte en een speelruimte met o.a. tafelvoetbal en televisiehoek met tv/dvd.

Bijzonderheden
2 honden toegestaan (alleen op begane grond, niet op meubilair en zwembad, haren en afval opruimen)

Buiten bij villa la Grande Dame

  • Terras (bereikbaar vanuit de keuken) met grote eettafel en grote parasol.
  • Verwarmd zwembad (afm. 5 x 10m en diepte ca. 1.00 – 1.90m, geopend van 1/4 - 1/10, afhankelijk van het weer) met automatisch rolluik als overkapping t.b.v. veiligheid van kleine kinderen.
  •  Ligstoelen rondom.
  • Barbecue, tafeltennistafel, jeu de boulesbaan, trampoline, voetbaldoeltjes, schommels. 
  • Grote tuin aan achterzijde met o.a. een eeuwenoude notenboom, een appelboom en enkele andere bomen, een ideale speelplek voor kinderen.
  • Aan de voorzijde van de villa is parkeergelegenheid voor 5 à 6 auto’s en een af te sluiten hek.
  • Er zijn 4 fietsen en 2 kinderzitjes. Open haardhout aanwezig.

Omgeving van villa la Grande Dame

  • Afstand vanaf Utrecht ca. 747 km
  • Afstand tot het centrum van Verdun sur le Doubs is ca. 4km. Hier vindt u alle benodigdheden zoals een supermarkt, bakker, slager, apotheek.
  • Chalon sur Saône is een mooi stadje met een oud centrum met leuke straatjes, terrassen en restaurants, op slechts 25 km afstand. Jaarlijks vindt hier in het 3e weekend van juli het straatfestival plaats met jongleurs, circusartiesten en theateracts.
  • De Bourgogne is bij uitstek de streek van de wijnen. Overal vindt u wijnhuizen en wijngaarden, al fietsend ontdekt u leuke plekken.
  • Beaune ligt op 28 km, een prachtige stad met o.a het beroemde Hospices de Beaune met bourgondische-vlaamse schilderwerken van o.a. Roger van der Weyden en religieuze kunstwerken uit de 15e eeuw.
  • Dôle ligt op ca. 40 km.

2 recensies


  1. 9,6

    Super luxe villa met veel ruimte! Een heerlijk zwembad en je kunt voetballen, tafelvoetballen, tafeltennissen, petanque, sauna, stoomcabine, etc. Gewoon een fantastische vakantievilla met alles erop en eraan! Wij hebben enorm genoten. De eigenaar, Christophe, is enorm gastvrij.

    Juli 2022 - Familie (met kinderen) - Sander S.

  2. 8,8

    Veel ruimte. Heel schoon. Heel compleet ingericht. Grote open haard inclusief voldoende hout. Mooi groot zwembad. Fijne bedden. Heerlijke sauna. Turks stoombad iets minder. Maar door monteur is tijdens ons verblijf daarom het filter vervangen. Meteen door monteur ook de fietsen extra gecontroleerd. Mooie omgeving. Bakker en supermarkt op 4 km. afstand. We hebben genoten! Van jong tot oud. Het is een aanrader.

    April 2022 - Familie (met kinderen) - Janny B.

 
13662
 
  • verwarmd zwembad
  • sportvissen voor de deur