Special Villas
Vakantiehuizen met binnenzwembad

Vakantiehuis met binnenzwembad

  • Vakantiehuizen met binnenzwembad
  • Privézwembad
  • Kom helemaal tot rust

Vakantiehuis met binnenzwembad

Een vakantiehuis met een binnenzwembad huren? Dat is pas ultieme luxe en geeft een echt vakantiegevoel. De een trekt graag baantjes in het zwembad, de ander heeft plezier met bommetjes maken. Met een vakantiehuis met overdekt privé zwembad heb je urenlang plezier. Je hebt het hele huis en zwembad voor jou alleen en kunt op ieder moment van de dag in het zwembad plonsen, hoe fijn is dat. En als het buiten koud en nat is, geniet je des te meer van je vakantiehuis met privezwembad. Een vakantiewoning met binnenzwembad zorgt voor een onvergetelijke vakantie.

 
    Binnenzwembad

    Vakantiehuizen met binnenzwembad

    De mooiste plekjes

    In Nederland, België, Frankrijk en Duitsland

    Rust en ruimte

    Uw vakantiehuis ligt op een rustige plek in de natuur. Met eigen tuin en privacy.. 

 
 

Vakantievilla’s met binnenzwembad

De vakantiehuizen van Special Villas zijn persoonlijk bezocht en geselecteerd op ligging en interieur. Heb je iets bijzonders te vieren zoals een jubileum, verjaardag of bruiloft, dan wil je dat het liefst doen op een bijzondere plek waar je later met mooie herinneringen op terug kunt kijken. En waar kan dat beter dan in een vakantievilla, landhuis, vakantieboerderij of kasteel. Wil je je gasten verrassen, boek dan een Special Villas vakantiehuis met een stijlvolle inrichting, wellness en een inpandig zwembad. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het weer, bij mooi weer kun je genieten van de tuin, bij regen kan jong en oud zich binnen vermaken met het overdekte zwembad. Bel gerust voor advies, bij de vakantiehuizen van Special Villas kom je helemaal tot rust.

 

Vakantiehuis met inpandig zwembad huren

Ga je met meerdere gezinnen of met opa en oma en de kinderen op vakantie, dan wil je het liefst een groot vakantiehuis waar iedereen het naar zijn zin heeft. Samen eten, een spelletje spelen en de omgeving ontdekken. De vakantiehuizen met zwembad hebben vaak nog extra’s zoals een speeltuin, sauna en buiten bubbelbad. Of een huisbioscoop, biljart en tafeltennistafel. Zo is er voor iedere leeftijd iets te doen en kan iedereen zich urenlang vermaken. Een vakantiewoning met diverse voorzieningen staat garant voor een ontspannen vakanti, ook als het weer niet meezit, kun je je prima vermaken in huis. Er zijn huizen in Nederland, Belgie en Duitsland.

 

Vind uw ideale vakantiehuis met binnenzwembad 

 

Vakantiehuis met overdekt privézwembad in Nederland

Vakantie vieren in eigen land is erg populair, om te genieten van de natuur, slenteren door dorpjes en cultuur snuiven in musea hoef je niet ver weg te gaan. De vakantiehuizen van Special Villas liggen in de natuur, vlakbij het bos, de hei of met uitzicht op weidevelden. Kinderen kun je geen groter plezier doen dan een vakantiehuis met overdekt privé zwembad waar ze de hele dag in het water kunnen spelen. Sommige huizen bieden naast een zwembad, ook een sauna of buiten bubbelbad. Met deze wellnessvoorzieningen kun je het hele jaar door vakantie vieren. Natuurlijk is het fijn als de zon schijnt, maar met frisse dagen of slecht weer ben je maar al te blij met een vakantiehuis met binnenzwembad. In ieder seizoen kun je heerlijk ontspannen en als herboren thuis komen.

 
 

Wat andere gasten willen weten

🏡  Zijn er, naast het binnenzwembad, nog meer faciliteiten bij het vakantiehuis? 

De meeste vakantiehuizen met zwembad zijn uitgerust meer extra faciliteiten om gasten te vermaken in en om het huis. Vaak is er nog wellnessvoorzieningen zoals een sauna of hottub, of zijn er bijvoorbeeld speelvoorzieningen voor kinderen, een biljart, bar of huisbioscoop. Zo kan iedereen zich prima vermaken tijdens de vakantie.  

🔎 Waar vind ik een vakantiehuis met binnenzwembad?

Vakantiehuizen met binnenzwembad vindt u in Nederland, Belgie en Duitsland. Ze liggen op de mooiste plekjes in de natuur, in landelijk gebied. Vanuit huis kunt u mooie wandelingen of fietstochten maken en de omgeving verkennen. Bij thuiskomst enkele baantjes zwemmen in het zwembad en daarna met een glas wijn de dag afsluiten. Klinkt dat als vakantie? Via de zoekfilter kunt u kunt u een vakantiehuis met zwembad vinden. U kunt ook bellen of mailen en dan sturen we u de mogelijkheden toe.

 
276 beoordelingen
8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.