Special Villas
Grote vakantiehuizen in Frankrijk

Grote vakantiehuizen Frankrijk

  • Unieke vakantiehuizen
  • Weg van de massa
  • Met zwembad

Grote vakantiehuizen in Frankrijk

Zoek je een groot vakantiehuis in Frankrijk om met de familie vakantie te vieren? De ruime vakantievilla’s in Frankrijk zijn geschikt voor meerdere gezinnen en hebben een privézwembad en vaak nog extra´s zoals een tafeltennistafel, sauna, speeltuin en fitness. Zo voelt iedereen zich snel thuis en kan iedereen genieten. Veel vakantiehuizen liggen privé, zonder andere gasten, sommige huizen liggen op een kleinschalig vakantiepark waarbij de voorzieningen voor gemeenschappelijk gebruik zijn. En altijd op mooie plekken in de ongerepte natuur met mooie vergezichten, waar je door pittoreske dorpjes kunt slenteren en  waar het goed toeven is. 

 
 

Speciaal uitgelicht:

 
 

Bekijk het totale aanbod grote vakantiehuizen in Frankrijk:

 

Luxe en groot vakantiehuis huren in Frankijk

Frankrijk is al jarenlang een polpulair vakantieland voor Nederlanders. Wij zijn ook groot fan: een gevarieerd landschap van bergen en meren, slaperige dorpjes en prachtige vergezichten maakt dat er voor iedereen wel iets te vinden is. En dan hebben we het nog niet eens over de heerlijke wijnen, kazen en streekgerechten gehad. Het is toch heerlijk om samen met jouw familie of vrienden te proosten op het goede leven? Huur een groot vakantiehuis van Special Villas, dan ben je verzekerd van alle luxe en een hoog serviceniveau. U wordt als gast hartelijk ontvangen!

Groepsaccommodaties in Frankrijk

De kwaliteit van de vakantiehuizen staat bij Special Villas op nummer 1. Alle huizen worden persoonlijk bezocht zodat we u van goed advies kunnen voorzien en alle eigenaren kennen we persoonlijk. Alle grote vakantiehuizen in Frankrijk hebben een zwembad en zijn gelegen op de mooiste plekjes in de natuur. Heerlijk als je op zoek bent naar rust en een ontspannen sfeer. Vanuit jouw vakantiehuis kun je leuke uitstapjes maken naar dorpjes, een dinopark voor de kinderen, een kanotocht op de rivier en vergeet ook de lokale markjes niet. Zoek je liever een groot vakantiehuis op een kleinschalig domein? Ook dat is mogelijk, weg van de massa en toch gezelligheid met andere gasten.

Op vakantie met de hele familie

Veel gasten kiezen voor een vakantie waarbij ze een weekje met het eigen gezin op pad gaan en een week met opa en oma en de (klein)kinderen. Dan is een groot vakantiehuis ideaal. Er zijn vaak vele voorzieningen zoals een buiten bubbelbad, trampoline en een grote tuin. Wil je je laten verwennen, huur dan een kok die 'thuis' komt koken, de Franse keuken is verrassend lekker. Naast Frankrijk, is er ook ruime keuze in grote vakantiehuizen in Belgie, Duitsland en Nederland. Weg van de massa en altijd op unieke plekken gelegen.

 
 
274 beoordelingen
8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.

Wat andere gasten willen weten ⤵

🏠 Wat is een groot vakantiehuis?

Een groot vakantiehuis is een vakantiewoning, landhuis, kasteel, woonboerderij of villa voor kleine of grote groepen vanaf 8 personen tot 36 personen. Ideaal om met de familie, opa oma en (klein)kinderen, met meerdere gezinnen, vrienden of collega’s een vakantiehuis te huren. De vakantiehuizen van Special Villas zijn uniek en nét even anders dan anders. Er is veel aandacht aan de inrichting besteed en ze zijn persoonlijk gecontroleerd.

👪 Wat zijn de voordelen van een groot vakantiehuis?

Als groep huur je het vakantiehuis helemaal prive voor jullie eigen gezelschap, zonder andere gasten. Er is genoeg privacy voor iedereen, ook als je even op jezelf wilt zijn. Er zijn voldoende slaapkamers (geen slaapzalen), een grote keuken met voldoende apparatuur en vaak nog extra faciliteiten zoals een sauna, zwembad, biljart, thuisbioscoop of speeltuin. En buiten altijd een tuin met terras om samen te eten en borrelen.

🚗 Kan ik met mijn elektrische auto naar Frankrijk op vakantie?

Met een goede voorbereiding, extra laadpassen en laadkabels kun je prima met de elektrische auto op vakantie naar Frankrijk. Er komen in rap tempo steeds meer oplaadstations in de buurt van de snelwegen. Met de laadapps kun je precies zien waar je de auto kunt opladen, met welke snelheid en wat de kosten zijn. Bekijk onze ervaringen op dit filmpje.